INZAGI "NOVI DIJEGO SIMEONE"? "Ma, u Italiji se sve promeni za tri nedelje!"

Novosti online 19. 02. 2024. u 22:43

Trener Intera Simone Inzagi rekao je danas da je veoma teško da može da postane "Dijego Simeone" sadašnjeg kluba jer se "u Italiji sve promeni za tri nedelje".

Foto: Profimedia

Novinari su Inzagija na konferenciji za medije pred sutrašnji meč protiv Atletiko Madrida pitali da li vidi sebe u Interu koliko je Dijego Simeone na klupi španskog kluba.Simeone je na klupi Atletika od 2011, dok je Inzagi 2021. godine preuzeo Inter

 - Ja da postanem Interov Dijego Simeone? To je veoma teško u Italiji. Za tri nedelje ljudi promene mišljenje o trenrima i igračima. Morate mnogo da radite i da imate sreću da imate grupu igrača kakvu ja sad imam. Ovi momci uvek imaju osmeh na licu, u poslednjih šest meseci igramo svoj najbolji fudbal, ali tek nam predstoje tri ključna meseca - rekao je Inzagi, a prenose italijanski mediji.

Inter ima otvoren put ka tituli šampiona Italije jer ima devet bodova više i utakmicu manje od drugoplasiranog Juventusa. U Ligi šampiona, takmičenja u kom je lane igrao finale, pokušaće da se preko Atletika domogne četvrtfinala i ostane u takmičenju.

Prvi meč je na programu sutra od 21 čas u Milanu, dok je revanš za tri nedelje u Madridu.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

Pogledajte više