"LUDILO" PREMIJER LIGE SE NASTAVLJA: Mančester siti pobedio, ali ga gol u 89. minutu rastužio (VIDEO)

Novosti online 30. 12. 2023. u 18:00

Mančester siti ne odustaje od odbrane šampionske titule, a u poslednjem meču u 2023. godini imao je prilično lak posao u prvenstvu.

FOTO: Tanjug/AP

"Građani" su opravdali ulogu favorita protiv poslednjeplasiranog Šefild junajteda, mada ga nisu savladali onoliko ubedljivo kao neke druge rivale - konačan rezultat glasio je 2:0.


Rodri je, uz solo prodor, doneo prednost Sitiju golom u 14. minutu (VIDEO), a nedostižnu prednost domaćinu obezbedio je Alvarez, posle akcije koju je izvrsno počeo 20-godišnji rezervista Bob, a svoju drugu asistenciju na meču izveo Foden (VIDEO).

Da je Aston Vila kiksnula, kao što se do 89. minuta njenog meča sa "otpisanim" Barnlijem činilo, ekipa Pepa Gvardiole bi bila druga na tabeli, ali to se, na žalost Sitija, nije desilo.

Naime, na tabeli Premijer lige vode, sa po 42 boda, Liverpul i pomenuta Aston Vila (koja je odigrala meč više, i pritom sa 3:2 pobedila pretposlednji Barnli i to uz penal Daglasa Luiza u 89. minutu (VIDEO).

Daglas Luiz slavi gol za triler pobedu Aston Vile nad Barnlijem / FOTO: Tanjug/AP

Po 40 imaju Mančester siti i Arsenal, četiri boda iza njih je Totenhem. Tri manje, odnosno 33 je sakupio Vest hem, 31 ima Mančester junajted, itd.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pogledajte više