ODLAZIM, AKO... Terzić otkrio kada će podneti ostavku na mesto predsednika Crvene zvezde

Novosti online 21. 12. 2023. u 13:30

Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali i želim da se izvinim najširoj zvezdaškoj javnosti. I mi smo u klubu očekivali više i epilog svega je sporazumni raskid saradnje sa Barakom Baharom, rekao je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsećanja radi, fudabaleri Zvezde doživeli su novi šamar u poslednjem meču u jesenjem delu sezone pošto su u večitom derbiju pretrpeli poraz od Partizana i tako ostali bez titule jesenjeg prvaka.

A dan nakon neuspeha medijima se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Na konferenciji je ozvaničio odlazak Baraka Bahara sa mesta trenera ekipe, a potom je otkrio kada bi mogao da ode sa čela ekipe.

- Zvezda je kroz istoriju uvek stajala iza svojih trenera, zato posle nekih razgovora nismo odmah presekli, ali postoje neke crvene linije, jer je Zvezdin interes iza svega. Sutra ćemo u 15 časova imati novu konferenciju, gde ćemo pričati o budućnosti, jer ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba. Ja sam najodgovorniji i uvek sam ja kriv, neću da uperim prstom na nekog od mojih saradnika, prihvatam krivicu na sebe za sve što se desi u klubu i rezultatski i finansijski. Kad Zvezda ne bude prvak, ja ću podneti ostavku - rekao je Terzić.

Crveno-beli na polusezoni imaju bod manje od Partizana i nalaze se na drugom mestu tabele.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

Pogledajte više