''NISAM DOBIO ULTIMATUM DA MORAMO DA POBEDIMO'' Barak Bahar pred meč sa Partizanom

Novosti online 19. 12. 2023. u 16:27

Nema favorita u derbiju, poštujemo našeg rivala, pre samo sedam dana bili su lideri, imali su seriju od 13 pobeda, moramo da budemo skromni, profesionalno pristupimo meču i na terenu pokažemo da smo bolji, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči 171. večitog derbija protiv Partizana.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda sutra od 18 sati u zaostalom meču devetog kola gostuje u Humskoj, gde nije pobedila više od sedam godina.

- Analizirali smo rivala, kao što pripremamo sve velike utakmice. U prethodnim derbijima Zvezda je bila mnogo bolja, ali rezultat to nije ispratio. Zato moramo da se pripremimo i na terenu pokažemo da smo bolji - istakao je Bahar na konferenciji za medije.

Na pitanje da li je razgovarao sa Upravom i dobio neku vrstu "ultimatuma" o značaju pobede u derbiju, koji bi mogao da odredi i njegov ostanak na klupi, izraelski trener je rekao:

- Ne, nije potrebno da mi neko kaže, znam koliko je derbi važan i meni i navijačima i klubu - naveo je Bahar.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Katai, koji je često bio čovek odluke u derbijima, biće starter.

Istovremeno, za mladog Jovana Mijatovića to nije hteo da potvrdi.Zbog povrede u konkurenciji nije Mirko Ivanić.

- Mijatović je igrač koji sjajno radi i pred kojim je svakako velika budućnost. Ne mogu baš da vam izdiktiram ceo tim - kroz osmeh je rekao Bahar i dodao da će posle poslednjeg treninga znati kakva je situacija sa Šerifom Ndiajeom i da on ima poverenja u njega, uprkos brojnim promašajima u Ligi šampiona i kritika na njegov račun.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

Pogledajte više