NE, NIJE "ALBANSKI ORAO"! Evo zašto su svi fudbaleri Zvezde prekrstili ruke na grudima (FOTO)

Novosti online 11. 11. 2023. u 20:26

Železničar iz Pančeva i Crvena zvezda odigrali su vrlo zanimljivu utakmicu 15. kola Superlige Srbije, a publici na tribinama, ne i onoj kraj malih ekrana - jer TV gledaoci to nisu mogli da vide, privukao je pažnju jedan zanimljiv detalj pred sam početak meča.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Železničar je, iako pretposlednji na tabeli, vodio, da bi na kraju Zvezdine rezerve donele preokret, time i trijumf braniocu trona.

Ipak, ne samo da je fudbalski megdan bio zanimljiv, već i situacija pre njegovog početka.

Tada su, naime, igrači Zvezde ukrstili ruke na grudima.

A onda su uradili čučanj.

Fudbaleri Crvene zvezde rade čučanj u akciji za podizanje svesti o dijabetesu / FOTO: FK Crvena zvezda

Kada su sa time završili, ukazao se natpis na majicama:

"Svaki čučanj vredi više"

Kako je pred ovu rundu nadmetanja u prvenstvu Srbije saopštila Superliga, u saradnji sa organizacijom "Dijabetes revolucija", a kao podrška akciji "Svaki čučanj vredi više" koju je podržalo i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, dogovoreno je da pre početka svih utakmica 15. kola šampionata države igrači na teren izaći u majicama sa porukom podrške u borbi protiv dijabetesa.

"U novembru svi zajedno radimo čučnjeve kako bismo obeležili 14. novembar, svetski dan borbe protiv dijabetesa i kako bi deca obolela od dijabetesa dobila senzore za merenje šećera. Pozivamo sve, igrače i navijače, uradite jedan čučanj za decu sa dijabetesom", glasio je poziv Superlige Srbije, kome su se, kao što se da videti, odazvali i crveno-beli.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

Pogledajte više