''ZNAMO KOLIKO JE DOBAR I MORAMO DA MU POMOGNEMO'' Jirgen Klop o Srbinu

Novosti online 04. 11. 2023. u 11:55

Stefan Bajčetić ne igra za Liverpul još od avgusta meseca kada je zaradio povredu, a sada je Jirgen Klop govorio o njegovog igračkom kvalitetu ali i tome kada ga očekuje nazad na fudbalskom terenu.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

- Sa Stefanom imamo jednu od onih situacija... Ajde da kažem to ovako - njegov kvalitet, potencijal i talenat su neverovatni, to su svi videli. Sjajan igrač! Ali, nije još bio spreman. On je još u godinama kada raste, imamo neke igrače jače konstitucije i druge kojima je potrebno dodatno vreme. I to je u redu. Sa ovim drugima ćemo morati da usporimo i sačekamo da sve bude na svom mestu. Kada se to dogodi, kada Stefan ponovo bude mogao da igra, Liverpul će imati odličnog igrača na raspolaganju - objasnio je Klop.

Klop je veoma oprezan kada je u pitanju povratak na teren.

- Moraćemo da sačekamo. Tu je, trenira po svom programu, a kada će se vratiti, to još ne mogu da vam kažem. Znamo koliko je dobar i moramo da mu pomognemo da osposobi telo da to i pokaže. Ne jednom, nego tri puta nedeljno. Zato polako, stići ćemo dotle. Trenutno ne mogu da računam na njega i to je tako - rekao je Klop

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

Pogledajte više