"RADO BISMO POMERILI OVAJ MEČ!" Žarko Lazetić pred dolazak TSC-a na Marakanu: Ne pobeđuje Zvezda onako ubedljivo kako je to navikla...

Novosti online 31. 10. 2023. u 22:24

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da njegovom timu neće biti lako ali da predstojeći meč gleda kao izazov.

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC na stadionu “Rajko Mitić” u sredu, 1. novembra od 19 časova u okviru ranije pomerene utakmice osmog kola Superlige Srbije.

"Neće biti lako, ali privilegija je igrati na najvećem stadionu na kome Zvezda nije izgubila već 5-6 godina i na koji se ide jednom godišnje. Ovaj meč posmatram kao priliku i izazov. Pripremajući se za njega videli smo da Zvezda izlazi iz krize i napreduje, iako ne pobeđuje onako ubedljivo kako smo od njih navikli", istakao je Lazetić.

On je konstatovao da će Zvezda sigurno biti svežija od TSC-a, kome je ovo treća utakmica u šest dana, dok je protivniku imao neki dan više za odmor, što pravi razliku.

"Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji", izjavio je Lazetić.
Napadač TSC-a Saša Jovanović se složio da je kvalitet protivnika neosporan i da neće biti lako.
"Očekujem težak meč, igramo protiv Zvezde na Marakani i neće biti lako. Pokušali smo da se spremimo i oporavimo što brže i bolje i nadamo se rezultatu povoljnom po nas. Protiv Zvezde smo odigrali težak meč 1:1, na kome sam ja uz asistenciju Ratkova postigao gol i pamtim bukvalno svaki detalj sa te utakmice i voleo bih da se taj scenario ponovi bez obzira ko bi postigao pogodak, samo da ostvarimo dobar rezultat", zaključio je Jovanović.
 

Podsetimo, Crvena zvezda u ovaj meč ulazi kao drugoplasirana na tabeli sa 27 bodova, TSC je treći sa 22.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

Pogledajte više