OČAJNA UVERTIRA CRNOGORACA: Popodnevna albanska lekcija pred meč odluke sa Srbijom

Novosti online 17. 10. 2023. u 18:38

Srbija i Crna Gora danas od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" igraju presudnu utakmicu kvalifkacija za EVRO 2024, a neposredno uoči tog duela crnogorski fudbal je doživeo težak udarac.

FOTO: AP/Tanjug

Evo kako je o tome izvestila javnost redakcija podgoričkih "Vijesti":

"Oktobarski ciklus za mladu fudbalsku reprezentaciju Crne Gore je bio neuspešan - nakon poraza od Švajcarske (4:2) u petak, ekipa Nikole Peca Rakojevića je danas u gostima izgubila od Albanije (2:0) u kvalifikacijama za ("U21") Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je u oba poluvremena primila po gol, od 39. minuta igrala sa igračem manje (isključen Andrej Bajović), a ubedljiviji poraz spriječio je golman Nikola Ivezić, koji je imao čak 10 odbrana", navodi pomenuti medij.

Nije, dakle, fudbalski idealno počeo ovaj utorak za crnogorske ljubitelje "najvažnije sporedne stvari na svetu", a navijači srpske selekcije nadaju se da će tako i ostati posle večerašnjeg komšijskog derbija na Marakani.

Podsetimo, nakon što je Srbija pre tri dana u Budimpešti poražena od Mađarske (1:2), nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam, ali uz meč manje. Mađarska je prva sa 13 bodova, a samo najbolje dve selekcije iz svake grupe idu na Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, utakmicu Srbija - Crna Gora možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 
Pogledajte više