ŠAMAR HRVATIMA! Najveća sramota u istoriji Dinama, oglasio se i Zdravko Mamić

Novosti online 06. 10. 2023. u 10:15

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najveću sramotu u klupskoj istoriji pošto su u Prištini poraženi od ekipe Balkani u Ligi konferencija sa 2:0.

FOTO: EPA

Naime, Dinamo je na teritoriju južne srpske pokrajine, gde pod zastavom lažne države Kosovo nastupa klub Balkani, otišao sa epitetom favorita, a vratio se sa šamarom koji će se pamtiti.

Trener Sergej Jakirović je preuzeo odgovornost na sebe, ali je naveo i da se igrači moraju zapitati u dubini duše šta rade.

- Klub poput Dinama ovo ne zaslužuje. Ovo je najteži poraz za mene, ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Ako celo vreme pričaš da te neko buši, da te neko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu - naveo je Jakirović.

Naveo je i da će „videti dokle će biti tu“, navijači ga već smenjuju, kao i kompletnu upravu i prizivaju povratak Zdravka Mamića.

FOTO: Printskrin

 

Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog kluba samo se kratko oglasio na društvenim mrežama – napisao je tri tačke i objavio numeru legendarne grupe Indeksi u izvedbi Crvene jabuke, „Bacila je sve niz rijeku“.


 
Pogledajte više