LEGENDA UDARILA NA ZVEZDINE STRANCE: Vuku se po terenu, kao da su silom naterani da igraju ovde

Novosti online 03. 10. 2023. u 10:06

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas dočekuju ekipu Jang bojsa u okviru meča drugog kola grupne faze Lige šampiona. Srpski tim je na premijeri pružio solidan otpor aktuelnom prvaku Mančester sitiju, ali je na kraju pretrpeo poraz 1:3.

M. Vukadinović

Predstavnik Švajcarske je istim rezultatom poražen od Lajpciga. Ova utakmica će biti veoma bitna za obe ekipe, a toga je svestan i član čuvene Zvezdine generacije 1991. Dragiša Binić.

Nekadašnji reprezentativac govorio je uoči utakmice o tome šta fudbaleri „crveno-belih“ moraju bolje da rade kako bi došli do pozitivnog rezultata. Binić nije štedeo reči kada su stranci u pitanju, koji, po njegovom mišljenju, ne trče dovoljno.

Foto: M.Vukadinović

 

– Zvezda nikad nije znala da se brani, već je uvek igrala na gol više, stoga očekujem da odbrana valjano odradi deo posla, napadači dovoljno drže dubinu i ne dozvole da Švajcarci loptu lako iznesu i udare na poslednju liniju. Moraće i mnogo više da pretrče, pogotovo stranci. Pojedini se vuku po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju… ovde! – rekao je Binić za „Sportski žurnal“.

Kada su ga upitali na koga misli, Dragiša je odgovorio:

– Na ove gore… napadače.

Pogledajte više