PREOKRET! Bahar spremio pakleno iznenađenje za Gvardiolu

Novosti online 19. 09. 2023. u 12:33

Fudbaleri Crvene zvezde započinju učešće u Ligi šampiona gostovanjem evropskom prvaku Mančester sitiju na Etihadu.

M. Vukadinović

Šef stručnog štaba Beograđana Barak Bahar najavio je da se njegov tim neće braniti protiv najbolje ekipe Premijer lige i Starog kontinenta.

- Crvena zvezda neće menjati sistem. Ko kaže da ćemo u Mančesteru igrati defanzivno - bile su Baharove reči uoči utakmice protiv najskupljeg tima današnjice.

Ipak, prema saznanjima Mocartsporta, Izraelac će na teren od prvog minuta izvesti ofanzivnu ekipu, a tome se niko nije nadao. Ispred mreže dominira Omri Glazer, ali se očekuje da debitantske minute upiše štoper Naser Điga, koji je dobio prednost pre Uroša Spajića, Nemanje Milunovića i Miloša Degeneka. Novajlija iz Bazela je brz i agresivan, dobro se služi sa obe noge, a delije veruju da će protiv "građana" opravdati epitet pojačanja.

Mesto u defanzivi zacementirano je kapitenu Aleksandru Dragoviću i levom beku Milanu Rodiću, dok će uz desnu aut-liniju dejstvovati prvi put Srđan Mijailović, dok će Korejac Hvan igrati uz Marka Stamenića. Kao najistureniji biće Šerif Endiaje, iza koga će biti Osman Bukari i Mirko Ivanić. 

Potencijalni sastav Crvene zvezde (3-4-2-1): Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Stamenić, Hvan, Mitrović - Bukari, Ivanić - Endiaje.

Pogledajte više