VLADAN MILOJEVIĆ BAŠ VERUJE U ZVEZDU: "Crveno-beli mogu do proleća u Evropi!"

Novosti online 17. 09. 2023. u 20:26

PREDVODIO je Vladan Milojević Crvenu zvezdu u dva navrata u Ligi šampiona, beležio je sa crveno-belima istorijske rezultate. Nekadašnji trener šampiona Srbije veruje da tim iz Ljutice Bogdana može da ostavi trag u Evropi u konkurenciji sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Foto: N.Paraušić

On je u razgovoru za "Sport klub" istakao da su crveno beli kadri da izbore proleće u Evropi.

– Složio bih se ljudima iz Zvezde, apsolutni smo favoriti protiv Jang bojsa. Borba za proleće u Evropi je realna. Veliki uspeh bi bio da se to i ostvari, bez obzira da li kroz Ligu Evrope ili Ligu šampiona. Nadam se osvajanju šest bodova u susretima sa Švajcarcima, videćemo koliko se može sa Lajpcigom. Doneće i Marakana koji bod…

Mnogo je onih koje pred gostovanje na Etihadu u utorak unapred otpisuju Zvezdu, Vladan Milojević se ne slaže sa takvim stavom.

– Ne ide se tom filozofijom, pokušaće Zvezda sigurno da igra dobar fudbal. Raspored ide na ruku, dobro je da dolazi Jang Bojs na Marakanu u drugom kolu. Posle toga su susreti sa Lajpcigom, pa put u Bern. Može se protiv njih tamo, uz podršku ljudi iz dijaspore na tribinama. Posle ćemo da pričamo o Mančester sitiju u Beogradu, hoće li biti nešto rasterećeniji i sa već obezbeđenim prvim mestom u grupi, poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

Pogledajte više