SRPSKI ODGOVOR NA GLASINE! Ovo je Dušan Vlahović uradio na startu nove sezone Serije A (VIDEO)

Novosti online 20. 08. 2023. u 22:47 >> 22:48

DUŠAN Vlahović je celog leta "seljen" iz Juventusa od strane engleskih, delom španskih, ali i italijanskih medija, ali ne samo da je ostao veran torinskom klubu, već je na startu nove sezone oduševio navijače "stare dame".

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Naime, u prvom kolu Serije A, Juve je gostovao u Udinama, a već u drugom minutu Vlahović je preuzeo ulogu glavnog igrača na sebe.

Srpski as je tada sa pravog mesta pratio neorganizovan napad Udinezea, došao do lopte, a onda pravovremeno uposlio Kijezu koji je postigao gol za 0:1 (VIDEO).

Samo 18. minuta kasnije, naš reprezentativac je i sam bio strelac - jedno igranje rukom domaćeg igrača u svom kaznenom prostoru donelo je penal Juventusu, a Vlahović ga je vrlo dobro izveo - za 0:2 (VIDEO) i burnu proslavu pred navijačima kluba za koji nastupa.

Pred sam odlazak na veliki predah, Juventus je posle dobre akcije koju je započeo Kijeza povećao prednost na tri razlike, i to pogotkom Rabioa, na asistenciju Kambijasa.

U nešto "siromašnijem" drugom poluvremenu, Dušan Vlahović je uspeo još jednom da zatrese mrežu, no taj pogodak je poništen zbog ofsajda, a rezultat je do samog kraja ostao pomenutih 0:3.

Pomenuti srpski reprezentativac je igrao do 85. minuta, a neiskorišćena rezerva ostao je njegov sunarodnik, Filip Kostić, umesto kog je po levoj strani špartalo pojačanje Andrea Kambijaso.

U narednom kolu, u nedelju 27. avgusta, Juventus će ugostiti Bolonju, za koju je Kambijaso igrao do ovog leta.

Inače, na utakmici u Udinama, igrao je još jedan reprezentativac naše zemlje - za domaćine je u drugom poluvremenu nastupio Lazar Samardžić, kog su italijanski mediji prošle nedelje već preselili u Inter, ali se taj transfer (za sada) izjalovio.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

Pogledajte više