GDE ĆE DUŠAN TADIĆ? Kapiten Srbije na raskrsnici posle odlaska iz Ajaksa

Novosti online 15. 07. 2023. u 16:52

POSLE 241 utakmice u dresu Ajaksa, 105 golova i 112 asistencija i posle pet prelepih godina provedenih u Amsterdamu Dušan Tadić je napustio "Johan Krojf arenu". I to sa kapitenskom trakom oko ruke. Tadić j i kapiten Srbije i u gospodskom stilu se sinoć oprostio od "kopljanika" i svih navijača velikog holandskog kluba.

Instagram Ajaks

Uzvratio je i Ajaks sa nekoliko sjajnih objava na klupskim društvenim mrežama. I, kada su se emocije stišale, otvorilo se sasvim jednostavno pitanje: gde Dušan Tadić nastavlja karijeru ? Sjajni 34-godišnji vezista iz Bačke Topole bi mogao vrlo lako u redove Bešiktaša, a crno-beli iz Istanbula su spremni da odvoje silne milione za njegov dolazak.

Međutim, mogao bi Tadić da promeni pravac i ode u još jednu evropsku metropolu. Prema informacijama od pre mesec dana, raširenih ruku ga čekaju i u Atini, a Panatinaikos je izgleda odlučio da i u fudbalskom klubu napravi moćan tim, baš kao što to radi bogati gazda Janakopulos sa svojim košarkaškim klubom. Najkasnije sredinom sledeće nedelje biće poznato na koju stranu će Tadić.

Pogledajte više