IDEMO NA DUPLU KRUNU: Partizanov biser ima motiv do neba

N. Iljukić 29. 05. 2023. u 22:32

TITULA šampiona se ipak slavila ove godine u Humskoj 1. Predlakeko od nje su bili seniori, koji su od avgusta prošle godine promenili čak trojicu trenera, ali su se naslovom prvaka okitili omladinci crno-belih. Oni koji brinu o njihovoj budućnosti veruju da će iz sportskog centra u Zemunu konačno na dobro da izađe baš taj pobednički pelcer...

FOTO: FK Partizan

Vreme je za duplu krunu! Jedan od najboljih u šampionskoj ekipi bio je Mateja Stjepanović. Pred meč sa Voždovcem je uručio starijem kolegi Rikardu Gomešu trofej za igrača sezone po izboru navijača Partizana, a kasnije je i debitovao za prvi tim na meču sa "zmajevima".

- Želeo bih da se zahvalim treneru Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Neverovatan je osećaj debitovati za Partizan i to pred navijačima, na našem stadionu. Ovim sam ostvario svoj dečački san, ali ovo je tek početak. Na meni je da radim još više i da pokažem zašto sam ovde - kaže Stjepanović.

Mladi as crno-belih je istakao da mu je bila čast da uruči Rikardu nagradu za najboljeg igrača sezone.

- Znamo koliko je dao Partizanu, koliko voli i klub i našu zemlju i za nas je to samo podstrek da nastavimo dalje. Rikardo je svima uzor i prema svima se ponaša i očinski i drugarski, pun je empatije - dodao je Stjepanović.

Omladinci Partizana su osvojili titulu šampiona posle 13 godina i prvi put u istoriji izborili Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

- U Partizanu sam osvojio sve što sam mogao do sada. I pionirsku i kadetsku i omladinsku ligu, sada je vreme da osvojim duplu krunu sa seniorima Partizanom. To mi je sledeći cilj i ostvariću ga. Bilo je pozitivne treme, jedva sam čekao da zakoračim na teren. Zadovoljan sam svojom igrom. Jedva čekam sve što sledi - zaključio je Stjepanović.

LIČNA KARTA

Mateja Stjepanović

rođen 20.2.2004. u Beogradu

Pozicija: defanzivni vezista

visina: 185 cm

Pogledajte više