EMOCIJE POKULJALE NA SVE STRANE! Aleksandar Mitrović i dirljiv oproštaj od navijača Fulama (VIDEO)

Novosti online 20. 05. 2023. u 21:46

ALEKSANDAR Mitrović, napadač Fulama i fudbalske reprezentacije Srbije, još jednom je oduševio navijače pomenutog engleskog kluba, koji su mu predili vrlo emotivan "ispraćaj" sa stadiona "Krejven kotidž", za ovu sezonu.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

U prvenstvenom remiju sa Kristal Palasom (2:2), srpski golgeter (koji je skoro ceo meč igrao u dresu bez broja i imena, o čemu su vam "Novosti" već pisale) dvaput je zatresao mrežu rivala, čime je stigao do 13 ovosezonskih pogodaka u elitnom fudbalskom takmičenju na Ostrvu.

Kako je to bila poslednja "domaća" utakmica Fulama, njegovi navijači su spektakularnim pevanjem sada već čuvenog hita "Mitro's on fire" ispratili svog ljubimca u nove izazove. Na engleskoj sceni ostalo je još samo gostovanje Mančester junajtedu - klubu protiv kog je Mitrović pre deset utakmica nasrnuo na sudiju i dobio osam mečeva suspenzije.

Evo i kako su izgledali pomenuti emotivni momenti sa, kako veruju pristalice londonskog kluba, samo privremenog rastanka, uvereni da će se Srbin i naredne sezone nadmetati u dresu njihovog voljenog kluba:

Posle ovakvog epiloga, Fulam je deseti na tabeli Premijer lige sa 52 boda, Kristal Palas 11. sa 44, a Mitrovića će do novih klupskih obaveza čekati i mečevi u reprezentaciji.

Kada igra fudbalska reprezentacija Srbije?

Srbija, podsetimo, 16. juna igra prijateljsku utakmicu proptiv Jordana, a četiri dana nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i to gostovanjem Bugarskoj.

Redom, slede potom mečevi protiv Mađarske na domaćem terenu (7. septembra), pa gostovanje Litvaniji tri dana kasnije, a onda će "orlovi" gostovati Mađarima 14. oktobra, da bi 17. dočekali Crnu Goru.

U novembru će ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija, čiji je Mitrović najbolji strelac otkako postoji reprezentativni fudbal u Srbiji, igrati dve utakmice - prijateljsku protiv Belgije, u gostima, 15. dana tog meseca, a 19. će ugostiti Bugarsku u kvalifikacijama za šampionat Evrope.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 
Pogledajte više