MLADI NAVIJAČ PARTIZANA IZ GRAČANICE ISPUNIO DEČAČKI SAN: Dug put nije prepreka za upoznavanje idola

Novosti online 18. 05. 2023. u 14:11

LEPA priča iz Partizana, koja se dogodila u sredu, potvrda je da ljubav prema klubu nema granice, bez obzira na uspehe i stanje na tabeli.

FOTO: FK Partizan

Kao veliki navijač Partizana, koji insistira na tome da se klub treba voleti i podržavati i u najtežim kao i u najlepšim trenucima, 17-godišnji Veljko Arsić iz Gračanice na Kosovu i Metohiji je mejlom poslao motivaciono pismo u kome je ujedno i izrazio želju da ostvari svoj dečački san i poseti klub i trening prvog tima.

Po prijemu mejla, FK Partizan je odmah kontaktirao sa dečakom, kome je pružena mogućnost da ispuni svoju želju, nakon čega je Veljko odlučio da put Beograda krene samo nekoliko sati kasnije. Tako je mladi Arsić već u prepodnevnim satima došao do stadiona u Humskoj 1 gde je obišao trofejnu salu kluba i upoznao se sa legendama crno-belih.

Iznenađenjima tu nije bio kraj! U pratnji Gorane Pandurović posetio je Sportski centar "Partizan-Teleoptik" gde je upoznao fudbalske idole, kao i kompletan prvi tim Partizana sa stručnim štabom i šefom Igorom Duljajem. Kako Veljko dolazi sa Kosova i Metohije, posebno zadovoljstvo mu je pričinio i susret sa bivšim kapitenom Partizana, a sada pomoćnim trenerom omladinske selekcije Miroslavom Vulićevićem, koji je i sam iz mesta Leposavić na Kosovu i Metohiji.

Na kraju treninga prvog tima, Veljko je na poklon dobio i dres sa potpisima svih igrača, kao i priliku da se fotografiše sa svojim ljubimcima.

Pogledajte više