TATA ČUVENOG GOLGETERA "IZBAČEN" IZ LOŽE: Holandov otac pravio haos u Madridu (VIDEO)

Novosti online 10. 05. 2023. u 17:50

REAL Madrid i Mančester siti su odigrali utakmicu za pamćenje u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Meč je završen bez pobednika (1:1), a fudbalska Evropa će sigurno sve do revanša, 17. maja da priča o majstorijama i uzbuđenjima na terenu "Santjago Bernabeua".

FOTO: EPA

Međutim, jedan detalj, nevidljiv gledaocima kraj malih ekrana je obeležio događaje iza kulisa utakmice. Naime, Alfi Haland, otac prve zvezde Sitija Erlinga Halanda je imao svoj mali šou u jednoj od svečanih loža na stadionu u Madridu.

Prvo su ga navijači provocirali dobacivanjem, pa je on odgovorio ironičnim mahanjem i aplauzima, a po tvrdnji prisutnih - u jednom momentu gađao je Madriđane hranom!

Haland senior je prvo dobio upozorenje od jedne dame iz protokola, a ubrzo zatim su po njega došli i trojica ljudi iz obezbeđenja i odveli ga na drugo mesto da na miru pogleda celo drugo poluvreme.

U Realu su naknadno objasnili da je to učinjeno zbog njegove lične sigurnosti. Ali, nema sumnje da će ovo biti dodatni motiv za Halanda juniora da u revanšu u Mančesteru pokaže zašto bi njegov otac trebalo da bude i 10. juna na stadionu "Ataturk" u Istanbulu, na finalu Lige šampiona.

Pogledajte više