"DELIJE" NEĆE NAVIJATI NI POSLE TRI DANA ŽALOSTI: Ovako glasi dogovor navijača Crvene zvezde

Novosti online 07. 05. 2023. u 19:45

POSLE tragedije koja se dogodila u Beogradu, kada je 14-godišnjak ubio osam đaka i čuvara osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a potom i masakra u okolini Mladenovca, navijači Crvene zvezde su u nedelju doneli novu odluku, vezanu za

FOTO: FK Crvena zvezda

"Iako je prošla trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u našoj zemlji, gde je stradalo mnogo nevinih ljudi, a mnogo njih je i povređeno, gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor navijačke grupe Delije Sever je da sutra nema navijanja na utakmici sa Voždovcem.

Ako ništa, bar još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo da svojim postupkom odamo poštu preminulima i poželimo da se nikada ništa ni približno ovome više ne desi u našoj zemlji. 

Transparent "delija" na Kup utakmici Napredak - Crvena zvezda / FOTO: FK Crvena zvezda


Pokušaćemo da od utakmice sa Vojvodinom nastavimo gde smo stali pre ove katastrofe koja nas je sve zadesila", navodi se u saopštenju "delija".

Ppodsetimo, prvenstvena utakmica Voždovac - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 19 časova.

Dok za goste ovaj susret nema rezultatski značaj jer su titulu već odbranili, nema ni za domaće "zmajeve", sedme na tabeli Superlige, jer su previše udaljeni (16 bodova) od četvrte pozicije koja vodi na evru-scenu, uz samo četiri meča do kraja sezone.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 
Pogledajte više