SENZACIONALAN TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA? Legenda italijanskog fudbala najavljuje fudbalski zemljotres u Italiji

Novosti online 02. 05. 2023. u 15:57

LEGENDARNI italijanski fudbaler Antonio Kasano predložio je upravi Milana kako da pojača ofanzivnu liniju, a kao idealno rešenje u napadu vidi Dušana Vlahovića (23).

Foto: Profimedia

Srbin se ne snalazi u Juventusu, igra u lošoj formi, a sve češće špekuliše se o njegovoj svađi sa Masimilijanom Alegrijem.

Srpski reprezentativac je u golgeterskom postu od deset utakmica u dresu "stare dame", te se sve češće najavljuje da bi na leto mogao da se preseli iz Torina.

Nekadašnji reprezentativac Italije Antonio Kasano smatra da bi situaciju trebalo da iskoristi njegov nekadašnji klub Milan.

- Da sam na mestu uprave Milana, krenuo bih po Dušana Vlahovića. Izvesno je da će Milan zaraditi ozbiljan novac od Lige šampiona, a od tog profita izdvojio bih 50 ili 60 miliona evra za Vlahovića. Ako Juventus ne smeni trenera, Vlahović će da im ode. Samo jedan od njih dvojice sledeće sezone biće u klubu. Milan mora da uloži veliki novac, jer trener Stefano Pioli zaslužuje da dobije napadača top klase. A to je Vlahović. Poznaje ligu, još uvek je mlad i napadač je za narednih deset godina - poručuje Kasano u podkastu kod Kristijana Vijerija.

Vlahović je ove sezone u dresu Juventusa na 36 utakmica postigao 11 golova i zabeležio četiri asistencije. Pitanje je, međutim, da li bi ga klub iz Torina pustio za pomenutih 60 miliona evra, s obzirom na to da ga je početkom 2022. godine platio čak 85 miliona Fiorentini.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

Pogledajte više