JUNAJTED RAZMIŠLJA O ANGAŽOVANJU SRBINA: Vlahović opcija za jači špic "đavola"

Novosti online 28. 04. 2023. u 20:56

POTRAGA za napadačem u Mančester junajtedu ulazi u završnu fazu, a jedan od pikova za novi, "umiveni" tim Erika ten Haga je i srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Foto: Profimedia

Prema pisanju "Dejli Mejla" ozbiljno razmišlja o napadaču Juventusa, s obzirom na to da im prva želja, kapiten Totenhema, Hari Kejn, i dalje deluje kao teško ostvariva misija.

Navijači "đavola" su tokom prvog poluvremena meča sa Totenhemom u četvrtak uveče skandirali "Hari Kejn, naš si u junu", ali sada sve zavisi od spremnosti prvog čoveka "petlova" Danijela Levija da rivalu proda svog najboljeg fudbalera. Ono što može da ide u korist Mančester junajteda je činjenica da je ovo leto poslednja prilika Totenhema da zaradi na svom najboljem fudbaleru imajući u vidu da mu narednog leta ističe ugovor.

Ipak, "Dejli Mejl" navodi da to neće koštati klub sa "Old Traforda" manje od 100 miliona funti na ime obeštećenje uz procenjena primanja Kejna na 300.000 funti nedeljno. U slučaju da procena bude da je to previše novca čak i za napadača takvog kalibra Mančester će se okrenuti italijanskom tržištu.

Tamo, po navodima ostrvskih medija, postoje samo dve opcije. Jedna je naš reprezentativac iz redova Juventusa, a druga špic Napolija, Nigerijac Viktor Osimen.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

Pogledajte više