ŠTA TO MITAR RADI? Srbin uhvaćen na delu, nagovestio transfer u novi klub

Novosti online 19. 04. 2023. u 11:40

Real Madrid je ponovo pobedio Čelsi sa 2:0 i izbacio ga iz Lige šampiona. Čelsi je imao neke prilike, ali nije imao pravog strelca koji bi ih iskoristio.

FOTO> Tanjug/AP

Možda je, međutim, takav strelac bio na tribinama, gde je bio srpski napadač Aleksandar Mitrović sa svojim drugom Lukom Milivojevićem i nekim mladim fudbalerima!

Mitrović je suspendovan na osam mečeva jer je dodirnuo sudiju na utakmici protiv Mančester junajteda. To je velika kazna za njega, koji je u 2023. godini dao samo jedan gol.

Iako je od početka nove godine postigao samo jedan gol, u jesenjoj sezon Mitrogol je blistao sa čak deset pogodaka u dresu Fulama, što je više od bilo kog drugog fudbalera Čelsija.

Plavci su već potrošili 600.000.000 evra na pojačanja, ali će po svemu sudeći morati dobro da se "otvore" za Srbina, ne bi li rešili problem neefikasnosti.

Ovaj transfer mogla bi da ubrza i činjenica da Mitrovićev sin navija za Čelsi, a godinama je stanovnik Londona. Ako je suditi po onome što na društvenim mrežama pišu navijači koji su ga sreli - i Aleksandar bi želeo da dođe do transfera.

Podsetimo, Mitrović je član Fulama od zime 2018. godine kada je pomogao Slaviši Jokanoviću da ih uvede u Premijer ligu. Šest meseci kasnije otkupljen je za 25.000.000 evra i od tada je za "kotidžere" dao čak 108 golova na 202 utakmice.

Sada je, ipak, došlo vreme za nove izazove, pa ne bi čudilo da nekadašnji špic Partizana, belgijskog Anderlehta i Njukasla ostane na terenima Premijer lige, kao i u Londonu, ali u plavom dresu.

Pogledajte više