NIKOME NIJE JASNO ZAŠTO OVO RADI? Golman Milana na 40 metara od gola izvodi akrobacije! Nije u pitanju čista dosada, ovo je razlog (VIDEO)

Novosti online 09. 04. 2023. u 19:00

NEKADA golmanima zna da bude jako dosadno između stativa, posebno kada im tim dominira i miruju, pa u zimskim danima moraju da traže način da se zagreju.

Foto: Printskrin

Milan je u petak uveče razočarao svoje navijače jer je na San Siru odigrao slabih 0:0 protiv Empolija. Posle te utakmice najviše se priča o „akrobacijama” Majka Menjana.

Naime, neki od navijača snimili su francuskog golmana kako se neuobičajeno kreće gotovo na centru terena. Bilo je to kada je lopta bila duboko na polovini Empolija.

Menjan je počeo da se isteže, uradio je nekoliko vežbi za noge i čak je uspeo da se okrene unazad kada se vratio na gol.

Ove scene privukle su pažnju mnogih, a zapravo je reč o zagrevanju kako bi mu mišići bili spremni u slučaju da mora hitno da interveniše.

Pošto fudbaleri Empolija nisu previše pretili, jedan od najboljih svetskih golmana želeo je da zagreje leđne mišiće ako bi paradom trebalo da brani gol.


Ovaj 27-godišnjak je zbog povrede propustio dobar deo sezone, uspeo je da se uspešno vrati i čak dobio "jedinicu" u reprezentaciji Francuske posle penzionisanja Uga Ljorisa.
 

 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

Pogledajte više