NOVOSAĐANI BI CEO PLEN IZ VOJVOĐANSKOG DERBIJA : Vojvodina u petak gostuje u Bačkoj Topoli

S.B.

06. 04. 2023. u 16:47

Fudbaleri Vojvodine u petak, 7. aprila, gostuju TSC-u namereni da pobedu nad Partizanom prošlog vikenda na „Karađorđu“, „overe“ u Bačkoj Topoli.

S.B.

Želje Novosađana su da vežu dva trijumfa i trasiraju put ka izlasku na evropsku scenu. Tim pre, što im je domaćin direktan rival u borbi za Evropu i što je ponovo reč o utakmici koja nosi epitet derbija, s obzirom na to da su oba tima u gornjem domu tabele.

– Biće to pravi vojvođanski derbi- kaže Radoslav Batak, trener Vojvodine.- Gostujemo ekipi koja u finišu sezone igra najbolji i najlepši fudbal. Čeka nas sjajan ambijent u kojem ćemo imati podršku naših navijača, jer imaju razloga za optimizam. Moji izabranici su spremni za meč, željno iščekujemo tu utakmicu da pokažemo šta znamo i koliko možemo.

Batak naglašava da je trenutno drugoplasirani tim na tabeli doveo nekoliko pojačanja i da je takmičarski još jači nego prethodne sezone.

- Međutim, mi idemo kao i do sada, iz meča u meč, da nastavimo niz. Rekao sam da još uvek nismo ništa uradili, da nismo vezali dve pobede. Zato, moramo da nastavimo da rastemo od utakmice do utakmice– rekao je Batak.

Nakon povrede, u tim se vraća Uroš Vitas, dok su van stroja i dalje Marko Bjeković i Uroš Kabić.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

Pogledajte više