FK PARTIZAN TE ZOVE: Ostvari snove, budi deo crno-belih

Novosti online 21. 03. 2023. u 16:00

Fudbalski klub Partizan i ove godine organizuje Letnji kamp Omladinske škole, a pored tradicionalnog druženja na Zlatiboru, svi oni koji to budu hteli mogu da nam se pridruže i u Republici Srpskoj, odnosno u Laktašima i Milićima.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Odlučili smo se za takav korak zbog velikog interesovanja i naše želje da što većem broju mališana iz Srbije i regiona, uzrasta od sedam do 14 godina (2009-2015. godište), omogućimo učešće u radu jedne od najprestižnijih i najkvalitetnijih fudbalskih akademija u Evropi.

Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli su, sada već, veliki evropskiigrači poput Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Adema Ljajića, Nikole Milenkovića, Strahinje Pavlovića i mnogih drugih, kao i aktuelni trener našeg kluba Igor Duljaj.

Ako voliš druženje i fudbal, a spreman si da učiš od najboljih pridruži nam se i prijavi se za jedan od tri termina, bez obzira da li već treniraš ili si potpuni početnik. U našem kampu su svi dobrodošli i svi imaju podjednaku priliku da pokažu šta znaju, a naš tim vrhunskih trenera i skauta će imati oko da odabere one sa najviše potencijala.
Pa ko zna, možda baš ti ispuniš svoj san i poput, recimo Nemanje Jovića, koji je baš na letnjem kampu skrenuo pažnju na sebe, i jednog dana postaneš prvotimac Partizana.
Prvi kamp ovog leta će biti održan na Zlatiboru u periodu od 25. juna do 1. jula u odmaralištu “Dunav” na bazi punog pansiona i cena je 50.000 dinara, odnosno 40.000 dinara bez usluge smeštaja.

Treneri Omladinske škole Partizana će potom prvi put, kao deo dogovora delegacije našeg kluba i opštine Milići, letnji kamp održati i u ovom gradu, a učesnici će biti smešteni motelu “Kristal” i motelu “Milići Boksit” na bazi punog pansiona u periodu od 20. do 27. juna. Cena kampa je 400 evra sa uslugom smeštaja ili 300 evra bez nje.

I na kraju treći sedmi put ćemo se družiti i u Laktašima, ovoga puta u periodu od 13. do 19. avgusta, a svi polaznici kampa će biti smešteni u hotelu “San Terme” na bazi punog pansiona, gdeće cena takođe biti 400 evra sa uslugom smeštaja, odnosno 300 evra bez noćenja i ishrane.

Sve iznose je moguće izvršiti u više mesečnih rata, a dodatne informacije možete dobiti i na telefon 00381 11 3693815.

Predviđena su dva treninga dnevno, a učesnicima kampa su obezbeđena i dva kompleta sportske opreme. Zajedno do snova! Tvoj Partizan, prenosi zvanični sajt FK Partizan

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više