NEVEROVATNO: Tek što je otišao, a već se vraća! Kanselo pobegao u Minhen u potrazi za minutažom, sada ga iz istih razloga napušta

Novosti online 08. 03. 2023. u 17:11

FUDBALER Bajerna i portugalski reprezentativac Žoao Kanselo, verovali ili ne, manje od dva meseca kako je napustio, mogao bi uskoro da se vrati u Mančester siti, pošto je nezadovoljan svojim statusom u nemačkom klubu, prenosi Kalčomerkato.

FOTO: AP/Tanjug

Kanselo je krajem januara stigao u Bajern iz Mančester sitija na pozajmicu do kraja sezone.

On je posle razgovora sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom odlučio da nastavi karijeru u šampionu Bundeslige, pošto je očekivao da će u Bajernu uvek da bude u startnoj postavi, navodi Kalčomerkato.

Međutim, portugalski reprezentativac je odigrao samo šest mečeva za Bajern, a većinu je počeo sa klupe za rezervne igrače.

On je navodno zapretio čelnicima Bajerna da će da se vrati u Mančester siti pre kraja sezone ako ne bude imao zagarantovano mesto u prvom timu.

Kanselo nije bio u startnoj postavi Bajerna na poslednjih nekoliko mečeva minhenskog kluba, a neće ga biti u prvih 11 ni na večerašnjem revanš duelu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO: "NARAVNO DA NISAM ZADOVOLjAN" Trener Crvene zvezde posle gostovanja TSC-u

Pogledajte više