JOVIĆ OTVORENO O PERIODU U REALU: Svi reflektori su bili uprti u mene, imao sam nepravedan pritisak

Novosti online 06. 03. 2023. u 15:21

LUKA Jović sada brani boje Fiorentine. Srpski napadač je otvoreno pričao o neslavnoj epizodi u Real Madridu.

FOTO: M. Vukadinović

Bivši fudbaler Crvene zvezde je iz Ajntrahta prešao u redove španskog velikana za 60.000.000 evra i od njega se očekivalo da nastavi sa sjajnim partijama koje je pružao u bundesligašu.

Ipak, dres "kraljevskog kluba" bio je preveliko opterećenje za ovog 25-godišnjaka koji je sezone pre prelaska u Madrid postigao 27 golova za sastav iz Frankfurta.

- Sve u Madridu je bilo pogrešno od početka. Napustio sam Ajntraht previše rano, a kada sam stigao u Madrid, svi reflektori su bili uprti u mene - rekao je Jović u intervjuu za "Republiku" i dodao:

- Imao sam samo 21 godinu, bilo je komplikovano uklopiti se u najbolji klub na svetu. Pored povreda i korone, imao sam i nepravedan pritisak na sebi. Bilo je to nesrećno iskustvo.

Srbin se polako u dresu Fiorentine vraća u prepoznatljivu formu. On je ove sezone postigao 11 golova, od toga šest u Ligi konferencija.

- Ovde u Fiorentini mogu da se razvijam. Zahvaljujem se Roku Komisu što me je doveo ovde. Fiorentina ima sve što je potrebno da osvoji Ligi konferencije ove sezone - zaključio je Jović.

Podsetimo, reprezentativac naše zemlje je proteklog vikenda postigao gol u pobedi "viole" nad Milanom.

BONUS VIDEO: Slavlje "delija" i fudbalera Zvezde posle pobede crveno-belih u derbiju

Pogledajte više