"UVALIO" JUVENTUSU SRBINA I ODUŠEVLJEN JE: Predsednik Fiorentine presrećan što je prodao Vlahovića, a za mnogo, mnogo manje para doveo Jovića

Novosti online 02. 03. 2023. u 20:09 >> 20:19

PREDSEDNIK Fudbalskog kluba Fiorentina Roko Komiso tvrdi da je klub iz Firence napravio odličan posao kada je prošle godine prodao Juventusu srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenose italijanski mediji.

Tanjug/AP

Vlahović je 2018. godine stigao u Fiorentinu iz Partizana za tri miliona evra. Srpski napadač je prošle godine prešao u Juventus, a klub iz Firence je za ovaj transfer dobio 82 miliona evra.

- Platili smo 15 miliona evra Kabrala i Luku Jovića. Oni su zajedno ove sezone postigli 20 golova u tri takmičenja. Vlahović je dao 10 golova za Juventus, a dva su bila iz penala. Zaradili smo 70 miliona evra, mogu da kažem da je to bio fantastičan posao za nas, a loš za Juventus - rekao je Komiso.

Prvi čovek Fiorentine je objasnio da u januaru prošle godine ništa nije mogao da uradi da ubedi Vlahovića da ostane u ovom klubu, jer je srpski napadač insistirao na transferu u Juventus.

- On je hteo da ide u Juventus, sve je učinio da se to desi. Rekao sam da smo od tog novca doveli Kabrala i Jovića. Napravili smo odličan posao, a Juventus nije prošao tako dobro angažovanjem Vlahovića, to su činjenice - zaključio je Komiso.

Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 44 utakmice i postigao je 19 golova.

 

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

Pogledajte više