IMATE LI DA MI POZAJMITE 30 HILJADA EVRA? Lalatović pitao igrače, a oni... (VIDEO)

Novosti online 02. 03. 2023. u 10:32

Srpski trener Nenad Lalatović ponovo dominira, a na udaru kontroverznog trenera sada su njegovi igrači. Lalat nije birao reči posle poraza njegovog Radničkog od Vojvodine (1:4) u Nišu.

Screenshot / TV Arena sport

- Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda. Nije se znalo ko pije, a ko plaća. Samo kad su mi na oku i kad ih držim pod katancem, onda su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu u Niš, kad izađu na ulicu, neka druga priča, to su stvari koje ostaju u svlačionici. Ja sam najmanji problem, sutra mogu da nađem drugi klub, već imam neke ponude, ali šta će oni od svojih karijera - ogorčeno je pričao Lalatović i dodao:

- Da li vi želite uspeh u životu? Da li želite da igrate plej-of ili plej-aut? Nemojte da mislite da ako imate platu da ste time zadovoljni. Morate da želite da zarađujete više, da napredujete. Ušao sam u svlačionicu i pitao ih da li imaju da mi pozajme 30.000 evra. Nemate 30.000 evra sa strane? Onda morate da se zamislite gde ste i šta ste, a zarađujete ovakve pare. Na šta trošite taj novac? Neke stvari su za svlačionicu i upravu kluba. Ne bih ovako javno.

Radnički je novim porazom napravio veliki korak unazad, pa je plej-of Superlige sve dalji, a sada se postavlja i pitanje opstanka u ligi. 

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju tripl-dablova

Pogledajte više