UTAKMICA PREKINUTA, SVET U SUZAMA: Nestvarne scene iz Turske! Navijači Bešiktaša fenomenalnim gestom usrećili hiljade nesrećnih mališana

Novosti online 26. 02. 2023. u 19:16

UTAKMICA između Bešiktaša i Antalijaspora koja se igra u okviru 14. kola turskog šampionata je prekinuta. Ali, za razliku od učestalih huliganskih izgreda koji su svojstveni ovo zemlji, ovoga puta razlog za prekid je potpuno drugačije prirode.

FOTO: AP/Tanjug

Da rezultat ove utakmice u svakom slučaju bude u drugom planu pobrinuli su se navijači Bešiktaša koji su napravili fenomenalan potez.

Oni su definitivno pobednici dana nakon što su prekinuli utakmicu kako bi ubacili igračke za decu koja su u problemima zbog zemljotresa koji se desio u Turskoj.

Ovo je naravno sjajan potez pristalica crno-belih koji je naišao na divljenje u celom svetu, pa je postao skoro glavna tema.

Podsetimo početkom meseca desili su se razorni zemljotresi u Turskoj koji su odneli veliki broj života, oni koji su preživeli ostali su bez svoje imovine, a hiljade mališana bez svojih omiljenih igračaka.

Zahvaljujući navijačima Bešiktaša nema dileme da će sada svi oni klinci koji su ronili suze u prethodnom periodu ponovo imati razloga za osmeh na licu.

BONUS VIDEO: Vladika Andrej o sahrani fudbalera Siniše Mihajlovića

Pogledajte više