UŽASNE SCENE IZ ITALIJE Dejan Stanković pod sve većim pritiskom: Metak, pa svinjske glave dočekale čelnike Sampdorije

Novosti online 25. 02. 2023. u 15:26

EKIPA Sampodorije koju sa klupe predvodi Dejan Stankovići, ove sezone igra zaista užasno, te je gotovo sigurno da će biti jedan od timova koji će naredne sezone igrati u nižem rangu. Sve ovo izazvalo je gnev navijači ovog tima iz Serije A, koji su priredili još jedan neugodan doček svojim čelnicima na posao.

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Nakon 23 odigrane utakmice Sampdorija se nalazi na 19. mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, te moraju da naprave čudo i da ostanu u ligi.

Navijači ovog kluba već dugo su u pravom ratu sa Masimom Fererom i Antonijom Romiem, čelnim ljudima tima koji podržavaju.

Upravo njih navijači ovog kluba krive za užasne rezultate kakve njihov tim ima ove sezone, a sada su uradili nešto zaista užasno.

Naime, Di Marzio je preneo kako su ostavili svinjsku glavu i poruku ispred klupskih prostorija.

- Ispred klupskih prostorija Sampdorije pronađena je svinjska glava sa porukom. Masimo Ferero, Antonio Romei, naredne su vaše glave - piše u poruci.

Ovo je druga pretnja za čelnike Sampdorije, nakon što su ranije kao "poklon" dobili metak, a sada je na red stigla svinjska glava. 

Pitanje je šta će se dešavati u narednim danima, ali jedno je sigurno, a to je da ovo nikako neće pomoći igračima u borbi za ostanak u ligi. Nema dileme da ovakvi događaji samo stvaraju sve veći pritisak i na srpskog trenera Dejana Stankovića koji ima pakleno težak zadak da Sampdoriju zadrži u Seriji A.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o američkoj turneji

Pogledajte više