DA LI JE ATSU STIGAO DO AUTOMOBILA? Nova teorija o sudbini nestalog bivšeg fudbalera Čelsija

Novosti online 16. 02. 2023. u 10:18 >> 10:19

PROŠLO je već 11 dana od katastrofalnog zemljotresa u Anadoliji, a od Kristijana Atsua, fudbalera Hatajspora ni traga ni glasa.

Foto: EPA

Već danima nema nikakvih vesti o nekadašnjem fudbaleru Čelsija i Njukasla, za koga su čak u jednom trenutku javili da je pronađen živ.

To je ubrzo demantovano i od tada se za njegovu sudbinu ništa ne zna.

Sve je manje nade da još ima preživelih u ruševinama, ali nove informacije donose malo optimizma kad je reč o fudbaleru iz Gane.

Otkriveno je da je on po završetku utakmice koju je igrao veče uoči zemljotresa otišao je kod saigrača Sema Adekugbea i kod njega sedeo do kasno u noć.

Pretpostavlja se da je u svoju kuću stigao oko 3.30 časova, približno u vreme kada je bio prvi udar. Kako se zgrada od 11 spratova srušila u drugom potresu, veruje se da je fudbaler uspeo da se spusti do parkinga kako bi došao do svog automobila, pa je tu ostao zatrpan.

Dosta ljudi koji su živeli u toj zgradi je preživelo jer se ona srušila na stranu, pa su kroz "procepe" uspeli da izađu sami. Međutim, od bivšeg igrača Čelsija, kao i od sportskog direktora Tenera Savuta ni traga ni glasa već više od 10 dana.

BONUS VIDEO - Eksplozija asteroida iznad Lamanša

Pogledajte više