AL NASR PRAVI "DRIM TIM": Kristijano Ronaldo dobija fudbalskog "mađioničara"!? Saudijci na pragu dovođenja još jednog zvučnog imena

Novosti online 08. 02. 2023. u 17:46

LjUDI u Saudijskoj Arabiji kontinuirano rade na popularizaciji fudbala u ovoj zemlji. A Kristijao Ronaldo očigledno je samo jedno od zvučnih imena koje će svoje pozne igračke godine provesti na Bliskom Istoku. Portugalcu bi uskoro u Al Nasru trebao da se pridruži dobro poznati špansi fudbalski mađioničar - David Silva.

Tanjug/AP

Čelnici Al Nasra zainteresovani su da na kraju sezone angažuju fudbalera Sosijedada i nekadašnjeg španskog reprezentativca, prenose španski mediji.

Rukovodstvo kluba iz Rijada je krajem prošle godine angažovalo Portugalca Kristijana Ronalda, a na listi želja Al Nasra nalaze se i majstori poput Serhia Ramosa, Serhia Busketsa, Marka Rojsa, Luke Modrića.

David Silva (37) ima ugovor sa Sosijedadom do kraja sezone, a u Al Nasr bi trebalo da stigne bez obeštećenja. On je član Sosijedada od 2020. godine, a pre toga je igrao za Mančester siti, Seltu, Eibar i Valensiju.

 Za reprezentaciju Španije odigrao je 125 mečeva i postigao je 35 golova.
 

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

Pogledajte više