SVE JE ZAVRŠENO: Zvezda dovela napadača iz Moskve

Novosti online 31. 01. 2023. u 13:49

Kalifa Kulibali je napustio Ljutice Bogdana, a na "Marakanu" stiže Marko Rakonjac

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji napadač Čukaričkog, a sada moskovske Lokomotive biće novi napadač Crvene zvezde, iako je delovalo da će se to desiti tek na leto.

Uprava srpskog šampiona je posle višednevnih pregovora sa Lokomotivom uspela da od Moskovljana izdejstvuje usmenu dozvolu da 22-godišnji Crnogorac dođe na pozajmicu u Beograd do kraja sezone - saznaje Mocart sport.

Zvezda će imati i opciju da otkupi ugovor Rakonjca, ali se trenutno ne zna za koliko para. Ruski mediji su ranije pisali o sumi od 1.500.000 evra, jer ni Lokomotiva ne želi previše da izgubi, a prošlog leta je Čukaričkom na ime obeštećenja isplatila 2.500.000 evra.

FOTO: FK Čukarički

 

Rakonjac je jesenas odigrao 15 utakmica za Lokomotivu, uglavnom je, doduše, na teren ulazio sa klupe, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Jasno je, dakle, da njegov dolazak neće ugroziti status Aleksandra Pešića kao prvog Zvezdinog špica.

Sezonu pre odlaska u Rusiju Rakonjac je završio sa 12 golova u Mocart Bet Superligi, iako je isprva bio rezerva Đorđu Jovanoviću, koji je kasnije otišao u Makabi iz Tel Aviva.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA:U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

Pogledajte više