VELEOBRT: Poznata sudbina najboljeg mladog igrača Mundijala! Bio je viđen u dresu fudbalskih velikana, a na kraju...

Novosti online 25. 01. 2023. u 17:13

SVE je bilo spremno da zvanično najbolji mladi igrač Mundijala, Enco Fernandez obuče dres nekog od fudbalskih velikana. Govorilo se da će još jednom biti probijena granica od 100 miliona evra za transfer nekog igrača, a da će Argentinac krenuti putem Čelsija, Arsenala, ili Barselone.

FOTO: Tanjug AP

Trener fudbalera Benfike Rodžer Šmit sada je izjavio da je došlo do velikog obrta u slučaju "Fernandez". Nemac koji maestralno vodi tim sa "Da Luža" izjavio je da veruje da će talentovani argentinski reprezentativac ipak nastaviti karijeru u klubu iz Lisabona, prenose portugalski mediji.

Fernandez se našao na meti brojnih velikih evropskih klubova, pošto je sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru. On je proglašen za najboljeg mladog igrača na Mundijalu.

- Uveren sam da će Enco ostati s nama. Vidim ga da je srećan i nalazi se u odličnoj formi. Ne očekujem da će ijedan od naših prvotimaca sada da napusti klub - rekao je Šmit.

Fernandez (22) je stigao u Benfiku prošle godine iz River Plate. On je za klub iz Lisabona odigrao 28 utakmica i postigao je četiri gola.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

Pogledajte više