ĆAVI ŠOKIRAN ZBOG ALVESA: "Ne mogu da verujem da je Dani to uradio!"

Novosti online 21. 01. 2023. u 19:30 >> 19:32

TRENER Barselone Ćavi Ernandes izjavio je da je "u stanju šoka" otkad je čiuo da je njegov bivši saigrač Dani alves uhapšen po optužbi za seksualni napad.

FOTO: AP/Tanjug

Najtrofejniji fudbaler u istoriji zadržan je u pritvoru u Barseloni, a u međuvremenu je dobio otkaz u svom meksičkom klubu Pumas UNAM.

Alves je u Barseloni igrao od 2008-2016. godine kad mu je Ćavi bio saigrač, a nakratko je tokom prošle sezone opet nastupao za katalonski klub, sada pod palicom legendarnog veziste.

- Teško je uopšte govoriti o tome. Mislim, iznenađen sam kao i svi, zbunjen i u stanju šoka. Osećam se loše zbog Danija i sve me ovo čudi, poznajući ga iz vremena dok je bio odžvde s nama - rekao je Ćavi, dodavši da treba pustiti da sve bude rešeno po zakonu. 

Alvesa je jedna žena optužila da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine, da ju je dodirivao protiv njene volje. Iskusni 39-godišnji desni bek, najtrofejniji igrač u istoriji fudbala sa 46 titula (48 ako se računaju dve juniorske sa reprezentacijom Brazila), tokom karijere igrao je za Baiju, Sevilju, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paulo. Bio je član selekcije Brazila na nedavnom svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS VIDEO 

Pogledajte više