"JUVENTUS JE SMEĆE OD KLUBA": Legendarni Italijan oštro o timu za koji nastupaju Vlahović i Kostić

Novosti online 11. 01. 2023. u 10:17

LEGENDANRI italijanski fudbaler, Antonio Kasano poznat je kao fudbaler bez "dlake na jeziku", a na svojoj koži je to osetio i Juventus, čijim igrama nije impresioniran.

EPA

Tim iz Torina napravio je seriju od osam pobeda u nizu, ali to nije impresioniralo Kasana.

- Ljudi kažu da se Juve vratio. Nazad na šta, na to da je smeće od kluba? - oštro je prokomentarisao bivši reprezentativac Italije.

Stigli su "bjanko-neri" Milan na drugom mestu na tabeli Seirje A, a čeka ih duel sa vodećim timom na tabeli, Napolijem.

Kasano nije nikada važio za poštovaoca fudbala kakav forsira Maksimilijano Alegri, te je ravnodušan na niz Juventusa, koji u osam mečeva nije primio ni jedan gol.

Alegri stalno govori "korak po korak", "minimalni cilj je četvrto mesto". To je totalna laž koja mi se gadi. On dobro zna da Juventus i Inter imaju najače timove u ligi, da se moraju boriti za Skudeto, rekao je Kasano za BoboTV, Kristijana Vijerija i onda poentirao:

- Nisu navijači Juventusa glupi, nije me briga za glad, agresivnost, to prolazi ako ste mali klub. Vi protiv Udinezea kući imate 44 posto poseda.

Onda je ponovio ono što će zaboleti navijače Juventusa.

- Svi novinari, bivši igrači i prijatelji govore da se Juve vratio. Vratio se na šta, na to da je smeće od kluba? Osim u utakmici protiv Lacija, u drugima su bili užasni, rekao je Kasano o timu za koji igraju Dušan Vlahović i Filip Kostić.

 BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

Pogledajte više