MISTERIJA DUŠAN VLAHOVIĆ: Šta se dešava sa Srbinom? Alegri digao ruke, Italijani izvlače između redova

Novosti online 26. 12. 2022. u 14:10

STIGAO je u Torino kao veliko pojačanje, ali i pored nekoliko važnih golova Dušan Vlahović je čini se ostao nedorečen u dresu Juventusa

FOTO: Tanjug/AP

"Stara dama" nije videla ni delić onoga što je Vlahović demonstrirao u dresu Fiorentine, a na to su se nadovezale i povrede.

Srbin je u poslednje vreme propustio veliki broj utakmica u crno-belom dresu, a i tokom Svetskog prvenstva je imao problema sa preponama, a od toga se i dalje nije oporavio.

Pod znakom pitanja je da li će nastupiti u narednih nekoliko mečeva Seriji A, a sumnje je dodatno podgrejao Maks Alegri koji je nedavno poručio da se nada da će Vlahovića što pre imati nazad oporavljenog. Ali nema puno Alegri tu uticaja, pa sprema napad sa Kinom i Milikom.

Gazeta se naširoko bavi povredom Srbina. Krajem maja i juna ove godine je imao problema sa preponom, a onda je uoči Mundijala doživeo i povredu primicača. To je uslovilo da ne može da bude na 100 odsto, piše eminentni italijanski list.

- Vlahović je imao manje probleme i u Firenci, dok je igrao za Fiorentinu, ali je uspevao da ih sanira iz nedelje u nedelju koristeći slobodan dan posle utakmice za oporavak. Prelazak u Juventus ubacio ga je u mnogo zgusnutiji kalendar, u kojem su utakmice zakazane na svaka tri dana. U drugom delu prošle sezone on je stisnuo zube nauštrb svojih nastupa, a onda je tokom leta odlazio na tretmane i skratio odmor da bi se vratio spreman. Međutim, od kraja oktobra problem se ponovo pojavio i sada pokušava da ga reši na najbolji mogući način - navodi se u tekstu „Gazeta delo Sport“.

Sve u svemu, Dušan Vlahović polako postaje najveća misterija posle srpskog i italijanskog fudbala...

Pogledajte više