NE ZNA TAJ RAK KAKAV JE BORAC NASPRAM NJEGA! Pojavio se prvi snimak Pelea iz bolnice - ljubav prema sportu jača i od bolesti (VIDEO)

Novosti online 22. 12. 2022. u 16:34

POZNATO je da legendarni brazilski fudbaler Pele već neko vreme vodi bitku sa rakom debelog creva, a nedavno se njegovo stanje drastično pogoršalo jer je telo prestalo da reaguje na tretmane hemoterapije.

FOTO: Printskrin/Photojoiner

Pele je završio u bolnici pre dve nedelje i mnogi su se već tada bojali da je izgubio bitku sa ovom opakom bolešću, ali je Brazilac uspeo koliko-toliko da se oporavi.

Nadao se da će biti otpušten iz bolnice i Božić provesti u svom domu sa porodicom, ali se to nažalost neće desiti jer njegovo zdravstveno stanje nije dovoljno dobro da napusti bolnicu.

FOTO: Tanjug/AP

Sinoć se njegova kćerka Keli ponovo oglasila i potvrdila je da će Pele ostati u bolnici jer je rak nažalost napredovao.

Ovaj 82-godišnjak je zbog toga bio primoran da otkaže božićnu zabavu koju je planirao u svom domu i nažalost praznike će dočekati u bolničkom krevetu.

- Naša proslava Božića je otkazana. Odlučili smo tako u dogovoru sa lekarima iz nekoliko razloga. Bilo bi bolje da ostanemo svi zajedno i da verujemo u pomoć koju nam pružaju lekari. Kao i uvek, zahvalni smo vam za ljubav i podršku koju nam pružate ovde u Brazilu i širom sveta. Vaša mu podrška puno znači, znamo da nismo sami. Svima želimo da u zdravlju i veselju provedu Božićne praznike - poručila je Peleova ćerka.

Međutim, ono što je posebno zabrinulo javnost jeste video koji je snimljen u bolnici "Albert Ajnštajn" i na kom se vidi Pele.

Ovo je prvi snimak legendarnog fudbalera nakon što je primljen u bolnicu i nažalost najbolje pokazuje da se Pele ne nalazi u najboljem zdravstvenom stanju.

Na videu se vidi kako Pele radi vežbe tokom terapije, ali i pokazuje koliko se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo u prethodnih nekoliko nedelja.

Ipak, jasno je da ni Pele ne odustaje od ove teške borbe tako lako i da se maksimalno bori da izađe na kraju kao pobednik što mu sigurno svi od srca žele.

Pogledajte više