JEŠIĆ POGINUO, ZVEZDA ŽALI, ALI... Crveno-beli uputili saučešće bez pominjanja Partizana

Novosti online 08. 12. 2022. u 16:35

TRAGIČNA vest o tome da je poginuo bivši igrač i trener Partizana Miodrag Ješić pogodila je sve zaljubljenike u sport u Srbiji, a reagovao je tim povodom i najveći rival crno-belih, fudbalski klub Crvena zvezda.

foto: EPA

Crveno-beli su se ovim povodom oglasili na društvenim mrežama.

Na zvaničnom Instagram nalogu FK Crvena zvezda posvećenom Zvezdinim legendama objavljeno je sledeće obaveštenje, u kome nije navedeno ime kluba iz Humske, FK Partizan, već je on samo nazvan "crno-beli":

- FK Crvena zvezda sa velikim žaljenjem obaveštava javnost da nas je napustilo još jedno fudbalsko ime, a reč je o Miodragu Ješiću, bivšem fudbaleru i treneru crno-belih, OFK Beograda i brojnih drugih klubova. Naš klub izražava najdublje saučešće porodici Ješić. Neka mu je večna slava! - ističe se u saopštenju na pomenutom drugom po važnosti Instagram kanalu crveno-belih, koji ima 22,7 hiljada pratilaca, dok onaj osnovni ima 549.000.

Podsetimo, Miodrag Ješić (64) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Jarak.

Kao igrač je crno-beli dres nosio od 1980. do 1985. godine, dok je kao trener na klupi Partizana bio u dva navrata, najpre u sezoni 1999/2000, a onda i 2006/2007.

Pogledajte više