ČUDESNI NJUKASL NOKAUTIRAO ČELSI: "Svrake" projektilom srušile rivala, Premijer liga dobila novog konkurenta za titulu (VIDEO)

Novosti online 12. 11. 2022. u 20:51

FUDBALERI Njukasla nastavili su neverovatnu seriju u Premijer ligi i večeras su na Sent Džejms parku uspeli da u derbiju 16. kola pobede Čelsi sa 1:0, te da sa pravom istaknu kandidaturu za napad na šampionsku titulu.

FOTO: EPA

"Svrake" su u fantastičnoj formi ove sezone, a Edi Hau sa ovim klubom, koji se prošle sezone borio grčevito za opstanak, pravi istinska čuda.

Za Njukaasl je ovo peta vezana pobeda u najelitnijem rangu engleskog fudbala kojom su izbili na treće mesto na tabeli pred pauzu koja će trajati skoro dva meseca.

Na Sent Džejms parku viđena je odlična utakmica koju je na kraju odlučila magija Viloka. Bivši igrač Arsenala je prelepim golom doneo pobedu crno-belima u 67, minutu, na asistenciju Migela Almirona.

Njukasl je celim tokom bio bolji rival nošen strastvenom podrškom grada koji diše za ovaj klub. Bio je ovo novi nok-aut za četu Grema Potera koja sada već pet utakmica nije osetila slast trijumfa.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pogledajte više