OD RIKARDA ZA SOFIJU 50.000! Napadač crno-belih još jednom pokazao humanost: "Da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u životu blagoslov"

M. B.

06. 11. 2022. u 20:12

NASTAVIO je Rikardo protiv niškog Radničkog sa starim, golgeterskim navikama, a nova odlična partija omogućila mu je da drugi put u sezoni bude proglašen za igrača kola Superlige.

FOTO: M. Vukadinović

Tim povodom uoči utakmice protiv TSC uručena mu je novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara koju sponzor "Mocartbet" dodeljuje svake nedelje.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva je kao i u prethodnoj situaciji odlučio da bude human, pa je pomenuta sredstva usmerio za lečenje male Sofije Karadžić koja se bori sa leukemijom.

- Presrećan sam što mogu i na ovaj način da pomognem ne samo deci, već i odraslima, jer je važno da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u našem životu blagoslov i da treba da gajimo empatiju prema svakom čoveku - istakao je prvi strelac Superlige.

Špic Partizana je još jednom apelovao na sve koji su u mogućnosti da pomognu na bilo koji način da to i učine:

- Danas ja to činim na ovaj način, a molim i vas da, uvek kada vidite baner sa nekim korisničkim brojem ili jednostavno vas pogodi nečija životna priča, a ima ih mnogo, izdvojite koliko god možete novčanih sredstava ili pošaljete jednu SMS poruku i pomognete.

Govorio je iskusni napadač i o značaju humanitarnog delovanja u njegovom životu.

- Poznato vam je koliko je Bog važan u mom životu u mojoj porodici, jer za moj uspeh u karijeri i sreću moje porodice nisam zaslužan ja, već je to njegov blagoslov. Budimo zajedno, a ne jedni protiv drugih - zaključio je Ri kardo Gomeš.

Ako i vi želite da pomognete Sofiji, možete da pošaljete SMS sa porukom 1368 na 3030. 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pogledajte više