KAKAV GOL, STRAŠAN GOL! Pogledajte čaroliju sezone na meču Premijer lige (VIDEO)

Novosti online 05. 11. 2022. u 21:34

FUDBALERI Lester sitija večeras su gostovali Evertonu i došli do veoma važne pobede sa kojom je klub konačno pobegao sa začelja tabele Premijer lige. Junak trijumfa je bio Juri Tielemans koji je postigao spektakularan gol na kultnom "Gudisonu".

Foto: Printskrin

"Lisice" ove sezone ne blistaju i pred večerašnju utakmicu protiv "karamela" ovaj tim bio je pretposljednji na tabeli i bilo je jasno koliko žele večeras da dođu do tri boda.

U Liverpulu smo gledali dosta zanimljivu utakmicu u kojoj su gosti na kraju uspeli da dođu do pobede, a u centru pažnje našao se Belgijanac Tielmans koji je postigao fenomenalan gol za vođstvo Lestera.

Igrao se finiš prvog poluvremena kada je Madison asistirao , a belgijski veznjak ispalio je projektil i neverovatno zatresao mrežu.

Mnogi smatraju da Premijer liga već ima najbolji gol ove takmičarske godine i da će teško neko do kraja sezone uspeti da nadmaši ovu majstoriju koju je večeras izveo Tielemans.

Lester je na kraju savladao Everton rezultatom 2:0 golom Harvija Barnsa na još jednu asistenciju svog najboljeg kreativca - Džejmsa Madisona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pogledajte više