DA SAM IMAO MOTIV, UŽIVAO BIH: Lalatović odgovorio na prozivke navijača Partizana

Novosti online 30. 10. 2022. u 22:34

NIJE se Radnički dobro proveo na gostovanju Partizanu, a trener "Reala sa Nišave" u svom stilu održao je konferenciju za medije u Humskoj.

FOTO: FK Crvena zvezda

Loše otvaranje meča bilo je kljuno za razvoj događaja na terenu, smatra Lalatović.

- Loše smo otvorili utakmicu, poklonili smo im prva dva gola. Maka je iz čistog mira, iz našeg poseda dodao loptu Pavloviću i on je postigao gol. Jovanović je imao loptu na glavi, pokušao da vrati golmanu, usledio je korner i dali su gol. Treći je posle šuta. Nemam šta da zamerim svojim igračima, zato što je ovo danas bilo bitno da se skoncentrišemo na Kolubaru, igrali smo bez pet igrača. Ova odbrana koja je bila na terenu, nisam je izveo ni na treningu.

- Nisam ni očekivao da možemo da pobedimo Partizan niti da ih ugrozimo, da smo bili standardni kao protiv Zvezde, imali bismo šanse. Imam tri žuta kartona, četvrti i ne vodim protiv Kolubare. Nisam želeo sebe da dovedem u neku situaciju jer je bilo odluka gde bih reagovao da smo bili kompletni. Kad sam video da nema potrebe, seo sam i gldeao utakmicu. Ne bi mogao onu bitnu utakmicu protiv Kolubare i protiv TSC-a, da pokažem oda uzmemo bodove protiv ovih ekipa gde je realno, a protiv Zvezde i Partizana smo mi ispod njih. Oni imaju sjajne igrače i zato su zasluženo najbolji u Srbiji - rekao je Lalatović.

Grobari su, sada već tradicionalno, vređali i trenera Radničkog, ali je on to dočekao sa osmehom.

- Ma, dobro. Ma nemam, ja njih ne čujem, to je postalo standardno, jednostavno ne mogu da poremete, sad da sam imao motiv, da moj tim ima šansu, ja bih uživao u toj atmosferi. Kad sam video da imam tri žuta kartona i da mogu da dobijem i četvrti, a onda da ne vodim protiv Kolubare, a što se tiče Grobara ja im ne zameram. Oni neka pevaju šta hoću, oni su platili kartu, oni uživaju u tome, ja im ne zameram.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pogledajte više