KAKAV ČOVEK! Svi pričaju o onome što je trener kadeta Partizana rekao igračima posle pobede nad Crvenom zvezdom (VIDEO)

Novosti online 24. 10. 2022. u 20:26

Biti akter "večitog derbija" znači biti deo najvećeg rivalstva koje postoji u srpskom sportu. Ali, Partizan i Zvezda nisu i ne bi smeli da budu neprijatelji već samo suparnici na terenu - o čemu možda najbolje svedoči detalj posle njihovog duela u Kadetskoj ligi Srbije.

Instagram / Đorđije Ćetković

Partizan je kao gost pobedio Crvenu zvezdu sa 2:4, posle čega je svoju crno-belu ekipu okupio njen trener, Đorđije Ćetković.


Ovaj 39-godišnjak iz Podgorice, koji je najviše prvenstvenih mečeva odigrao za Hanzu iz Roštoka, te, redom, za Budućnost, Železnik i Čukarički, održao je kratak govor igračima, a snimak toga se sada deli srpskim internetom.


Sa razlogom.

Jer, Đetković je čuo kako se jedan od njegovih igrača naglas, da ga i zvezdaši čuju, posle pobede pohvalio da "nikada nije izgubio na Marakani", zbog čega je trener Partizanovih kadeta ovo rekao ekipi:


- Pobedili smo, pa, prvo, čestitke na zalaganju. To je fudbal, to je način na koji treba da igramo - krenuo je da govori, a kada je počeo aplauz mladića u crno-belim dresovima, nastavio je ovako:

- Još nešto... Još nešto. Jako je ružno kad pobedite, pa komentarišete "Nikad ovde nismo izgubili!", ili šta već. To je jako ružno. Nemoj da sam te čuo više nikada u životu to da kažeš. Moraš da poštuješ neke stvari. Kad pobediš, da budeš gospodin i izađeš. Isto tako: izgubiš, pa gospodski izađeš. Nemoj više nekog da sam čuo da onako nešto kaže. Je l' jasno?

Taj trenerov govor kadeti Partizana nagradili su gromoglasnim aplauzom, a kako je sve to izgledalo, pogledajte i sami:

Đorđije Ćetković je, potom, objavivši pomenuti snimak na Instagramu, poručio:

- Učimo decu da budu ljudi! Talenat pobeđuje na utakmicama, ali timski rad i inteligencija osvajaju šampionate.

Posle ove pobede u večitom derbiju, Ćetkovićeva ekipa je preskočila Zvezdu na tabeli Kadetske lige Srbije i sada je druga: Čukarički vodi posle 11 kola sa 30 bodova, Partizan ima 28, a Crvena zvezda 27.

Bonus video: BRAVURE GOLMANA: Dragan Rosić odbranama na meču Radnički Niš - Crvena zvezda "nervirao" šampiona

 
Pogledajte više