ZNA GA PIKSI U DUŠU! Selektor je sve prorekao: Vlahović rešio derbi Torina, a sada plaća večeru

Novosti online 15. 10. 2022. u 21:12

PRŠTALO je sve od fudbala u 10. kolu italijanske Serije A. Duel Torina i Juventusa u potpunosti je opravdao očekivanja navijača. Slavio je gost 1:0, a jedini gol postigao je Dušan Vlahović.

FOTO: M. Vukadinović

Posebno zanimljivo bilo je izlaganje srpskog selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji bio prisutan na tribinama, i koji je u razgovoru za medije u Italiji tačno najavio šta će se desiti ovog popodneva u derbiju Torina. 

Golgeter "stare dame" nalazi se na meti kritika na "čizmi" zbog nešto slabijih izdanja. Utopio se nekako srpski biser u sivilo Juvea, ali, kako to obično i uradi, čim krenu kritike na njegov račun Vlahović odgovori golom u nekoj od velikih utakmica, koje ga posebno inspirišu. 

FOTO: Tanjug/AP

Neko ko ga u dušu poznaje je selektor Stojković, koji zna da je samo pitanje trenutka kada će momak iz Zemuna ponovo demonstrirati svoje fudbalsko umeće.

- Da li sam zabrinut zbog Vlahovića? Ne, meni je samo bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće da ih daje - jasan je bio selektor "orlova".

Ne samo da je rekao da će Vlahović u dresu Juventusa i dalje pogađati, već je rekao i da će rešiti ovaj meč. A, sada kada je predvideo šta će se desiti, Vlahović će morati da mu plati večeru.

- Vlahović koji igra za Srbiju je drugačiji od onoga koga svi vide u Juventusu, ali ni to nije moj problem. Svi uvek očekuju mnogo od Dušana, a u najboljim klubovima kakav je Juventus kada ne pobeđujete uvek je veliki pritisak na napadačima. Pričali smo u reprezentaciji, ali pitajte Dušana šta sam mu rekao. Sutra će dati gol,a onda će posle meča svima da plati večeru - rekao je dan pred meč Dragan Stojković.

FOTO: M. Vukadinović

Piksi diše zajedno sa momcima koji idu u Katar da reprezentuju fudbalsko umeće Srbije na velikoj sceni. Prelepo je videti koliko veruje u njih i koliko je u stalnom kontaktu sa svojim orlovima kojima svojim mentalitetom daje krila da polete i onda kada im drugi ta krila slamaju.

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

 
Pogledajte više