LUKA DVA PUTA PADAO U NESVEST, ZAVRŠIO U BOLNICI: Strašne scene u komšiluku (VIDEO)

Novosti online 01. 09. 2022. u 09:38

U finišu utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine između Posušja i Željezničara (1:2) odigrala se prava drama zbog koje je susret nakratko prekinut.

Foto: Printskrin

Glavni akter potresnih scena bio je Luka Begić koji je u nadoknadi vremena došao u kazneni prostor Željezničara kako bi Posušju doneo bod, tako da je nakon gužve probao i makazicama da postigne gol - i tako doživeo nezgodnu povredu. 

Begić je žestoko pao na leđa i tom prilikom je povredio vrat i izgubio je svest, kada su videli šta se dogodilo, pritrčali su mu fudbaleri oba tima i okrenuli ga na bok, ali tu nije bio kraj drame. 

Nakon što je Begić došao sebi i ustao, ponovo je pao na travu i izgubio svest. Hitna pomoć je odmah reagovala i odvela je Begića u bolnicu, a prema prvim informacijama, deluje da je doživeo potres mozga, kao i da je moralo bolje da se reaguje u prvobitnoj situaciji kada mu je dozvoljeno da ustane.

Trener Posušja Ferdo Milin je poručio da su Begiću stavili okovratnik i da je odvezen u bolnicu kako bi ga lekari pazili i pratili njegovo stanje. 

Pogledajte više