MALO SLATKO, MALO GORKO Milojević: Sudija je dugo gledao VAR, ako ima pravde vratiće se

A. I. 31. 08. 2022. u 22:48

FUDBALERI Partizana i Crvene zvezde u 168. večitom derbiju odigrali su bez pobednika (1:1) pred oko 17.000 navijača u Humskoj u okviru 9. kola Mocart bet Superlige Srbije.

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su u 168. večitom derbiju odigranom u Humskoj.

Crno-beli su nakon primljenog gola zaigali znatno bolje, a nakon duela na konferenciji prvo poluvreme analizirao je trener crveno-belih Miloš Milojević.

- Trideset minuta su bili model kako treba da igramo. Međutim i protivnik se pita na terenu. Prepustili smo neke stvari koje nismo želeli da prepustimo. Dali smo evrogol, Treba nam više agresivnijih dolazaka u boks, boljih odluka u boksu i završnica, da se završi više napada, da budemo ubojitiji iz prekida. Za time žalim. Nisam zadovoljan kako je utakmica prošla. Poštujem bod, poštujem partizan kao protivnika. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan ali nisam ni zadovoljan. Zadovoljan sam zalaganjem, desi se, to je fudbal, momenat nepažnje, kazne vas i to je to. I da smo dobili ne bi bilo rešeno prvenstvo, nikada nisam čuo da je neko dobio prvenstvo u septembru. Celokupna slika je, malo slatko, malo gorko.

Milojević je govorio i o penalu dosuđenom za Partizan nakon pregleda VAR snimka.

- Inače, nikada u životu ne komentarišem sudijske odluke, zvao ga je VAR, dugo je gledao, ako ima pravde vratiće se.

Zvezda je po Milojeviću bila korektna i nakon postignutog gola.

- Nakon gola smo imali dve, tri dobre situacije i pre tog gola, falio nam je kvalitetniji zadnji pas. U tako velikoj utakmicu morate da to iskoristite i uživate u fudbalu. Ne mogu da se žalim na odnos igrača prema utakmici. Videli ste da su seli i da su nezadovoljni bodom, to pokazuje koliko veruju u sebe, to je ono što mi se sviđa, mislim da, imamo dobru utakmicu protiv TSC, imamo top meč protiv Monaka. Imamo posle pet šest mečeva, pa sledi reprezentativna pauza.

Nije ga iznenadio sastav Petrića.

- Nije nas iznenadio Petrić, žrtvovao je Fejsu da bi imao bonusa u Beliću, nije to bio faktor iznenađenja. Da nas je iznenadio ne bismo u početku izgledali dobro, rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pogledajte više