CIRKUS U KOMŠILUKU: Fudbalski savez im čestitao plasman u Ligu konferencija, a oni ispali (FOTO)

Novosti online 26. 08. 2022. u 10:12

Šampion Bosne i Hercegovine tragično je poražen posle penala od Slovana u Bratislavi sa 6:5, a gol koji je doneo udarce sa 11 metara domaći tim postigao je s igračem manje u poslednjim sekundama meča.

Foto: EPA

Međutim, najveći cirkus napravio je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svojim zvaničnim stranicama. Oni su čestitali Zrinjskom prolaz u Ligu konferencije. 

- Istorijski rezultat bh. klupskog fudbala! HŠK Zrinjski je ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Konferencijske lige! Bravo HŠK Zrinjski Mostar - poručili su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Foto: Printskrin

 

Neviđena bruka ljudi u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine zaduženih za rad na društvenim mrežama. Objava je ubrzo izbrisana, ali prekasno. Bruka je već postala viralna, a nova objava nekoliko minuta kasnije ne može ih oprati.

- Nažalost, posle velike drame, Zrinjski je eliminisan na poslednjem koraku do grupne faze UEFA Lige konferencija. I pored poraza, čestitamo Zrinjskom na odličnim igrama ovog leta u Evropi i na načinu kako su predstavljali BiH fudbal - pokušali su da se operu iz Saveza.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

Pogledajte više