"IŠAO SAM OD JEDNOG DO DRUGOG IGRAČA" Dejan Stanković otkrio šta je rekao svakom fudbaleru Zvezde posle eliminacije od Makabija

Novosti online 23. 08. 2022. u 23:15

CRVENA Zvezda i Makabi Haifa odigrali su dramatičan revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a treneru domaćih, Dejanu Stankoviću, nije bilo lako posle utakmice. Nije ni njegovim igračima, pa ih je zato tešio..

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je u plej-ofu eliminisana od Makabija iz Haife posle revanša na Marakani, a Stanković je za TV Arena sport rekao najpre ovo:

- Teško je pričati, analizirati... Teško je palo svima, jer do tog nesrećnog gola u poslednjim sekundama prvog poluvremena mi smo imali sve u svojim rukama. Ali, fudbal nepredvidiv. Jednostavno... Opet naše greške... Ali, svi smo, kad se analizira, svi smo pogrešili, svima nam je krivo i teško. Zahvalio bih se navijačima što nisu odustali do poslednjeg momenta. Detalji... Pričali smo o tome da detalji odlučuju ko ide dalje. Ovoga puta su detalji odlučili da to bude Makabi. Nama ostaje da se borimo u našem prvenstvu, da igramo Ligu Evrope koja nije malo takmičenje, ali ostaje velika žal i velika propuštena šansa za grupnom fazom.

Upitan kakav je govor održao igračima posle ovakvog epiloga, objasnio je šta se desilo:

- Ne, nisam održao govor. Išao sam od jednog do drugog, govorio im da ustanu, da ne leže na travi, da život ide dalje, da će se fudbal i dalje igrati. Svakome kao Zvezdašu, svima nama u klubu je sigurno teško i krivo sada, ali moramo biti jaki, ali moramo ići dalje, čeka nas još mnogo utakmica i mnogo ciljeva da ih ostvarujemo. Sigurno, ostaće jedna velika žal za ovom prilikom jer smo imali sve u svojim rukama - zaključio je Dejan Stanković.

Bonus video: Sve oko Marakane je bilo u crvenom i belom pred meč Zvezda - Makabi

Pogledajte više